Prvi Adults only hotel u Srbiji.

O nama

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* - hotel "Premier Aqua" je idealno mesto za Vas.

images

Day Spa

* Korišćenje Wellnes & Spa centra sa sadržajima: dva bazena sa termalnom vodom (spoljni tokom letnje sezone), slana soba, finska, infrared sauna, ruska banja, parno kupatilo, veseli tuševi, relaks zona.

* Cena ulaznica: Radni dan: 3900 po osobi
* Petak, subota, nedelja: 4900 po osobi
* U cenu ulaznice je uključeno iznajmljivanje peškira i bade mantila.
* Iznajmljivanje peškira i bade mantila uključeno je u cenu ulaznice.

* Rezervacija za Day Spa paket je obavezna. Za rezervacije pozovite 022 21 55 333, 022 21 55 319.

* Hotelski gosti nakon odjave mogu da koriste Day Spa usluge. Cena ulaznice je umanjena za 50% u skladu sa važećim cenovnikom..

* Cene su izražene u dinarima i uključuju PDV. Gosti koji su smešteni u rizortu ostvaruju 20% popusta na masaže i tretmane radnim danima (od ponedeljka do četvrtka). Popust se ne primenjuje vikendom i prazničnim danima. Za dane praznika (novogodišnji, božićni, uskršnji, prvomajski, Dan državnosti, Dan primirja) primenjuje se vikend cenovnik.

Cena: od 3900

Book now
Premier Aqua

Paketi

Health day

Fizikalne terapije, pregled lekara i uživanje u termalnim kupkama.

od 6.600,00 rsd Pogledajte paket

Fruška gora spa refresh

Termalna voda, spa rituali u saunama, samo je deo onoga što Vas očekuje.

9.000,00 rsd Pogledajte paket

Samo MI!

Doživite ljubavnu priču kod nas ... Očekujemo Vas!

9.900,00 rsd Pogledajte paket