Prvi Adults only hotel u Srbiji.

O nama

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* - hotel "Premier Aqua" je idealno mesto za Vas.

Emsella stolica

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Aqua Medica je jedina u regionu koja u svojoj ponudi, pored ostalih fizikalnih terapija ima i EMSELL-u. Jedinstvenu i revolucionarnu tehnologiju koja značajno utiče na poboljšanje kvaliteta života kod žena. EMSELA je bezbedan i bezbolan tretman koji pomaže kod urinarne inkontinencije u slučaju kada mišići i sfinkteri mokraćne bešike nisu dovoljno snažni da zadrže urin prilikom fizičkih aktivnosti, kašljanja, kijanja i smejanja.

Primenjuje se kod žena u menopauzi i nakon porođaja u cilju poboljšanja tonusa vaginalnih mišića. Tokom tretmana se osete kontrakcije mišića karličnog dna i jedan tretman zamenjuje 11.200 Kegelovih vežbi.

Traje 28 minuta, a preporučuje se 2-3 tretmana nedeljno u trajanju od 3 nedelje.

Nakon tretmana u našoj ordinaciji, možete uživati u blagodetima termomineralne vode u našim bazenima, svežem vazduhu, predivnom pogledu na magičnu Frušku goru ili izabrati neki od tretmana u našem Wellness & Spa centru. Dođite, probajte, uživajte