Prvi Adults only hotel u Srbiji.

O nama

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* - hotel "Premier Aqua" je idealno mesto za Vas.

Hijaluron fileri

Hijaluronska kiselina je sastojak svakog organizma i ima je skoro 50% u našoj koži. Ono što je veoma bitno jeste da je njena uloga snažno vezivanje vode. Vremenom, koža stari, procenat hijaluronske kiseline se smanjuje i koža postaje opuštena, dehidrirana, naborana, neelastična. Zato, kao preventivu tome, a i lečenje takvog stanja kože, koristimo hijaluronsku kiselinu u obliku gela (hijaluronski filer). Fileri su sredstva koja su namenjena da budu potpora kože i sluzokože i na taj način se vrši popunjavanje praznina do kojih vremenom dolazi usled starenja i drugih faktora. Najčešće se primenjuju u regiji lica, ali svoju primenu mogu ostvariti i na drugim delovima tela.

Na šta sve možemo primeniti hijaluronske filere?

* Popunjavanje bora

* Podmlađivanje lica

* Korekcija usana

* Punjenje (volumen) usana

* Smanjenje asimetrije usana

* Korekcija krive linije nosa

* Korekcija asimetrije na licu

* Naglašavanje jagodica

Kakav je postupak tretmana?

U zavisnosti od toga šta klijent želi da postigne, primenjuju se različite vrste filera, o čemu odlučuje stručna osoba koja radi tretman. Postupak je kratkotrajan ( do pola sata ), bezbolan ( pre tretmana se aplikuje anestetik u vidu kreme ili injekciono ), a nakon njega se može nastaviti sa dnevnim aktivnostima. Hijaluronski filer se ubacuje tankom iglom, određena kubikaža, a efekat je vidiljiv odmah nakon ovog postupka.

Najčešća pitanja:

Da li fileri mogu da izazovu alergijsku reakciju?

Hijaluronski filer se proizvodi sterilan u obliku gela i njegova prednost je ta što je permanentan u odnosu na druge implante i nije životinjskog porekla, tako da ne može da izazove alergijsku reakciju.

Koliko dugo traju rezultati ( efekti )?

Filer može trajati i do 24 meseci, u zavisnosti od toga gde je ubačen. Prvi put kada se koža napuni filerom, efekat je 8-12 meseci, a kanije redovnim popunjavanjem i do 24. Razlog toga je postepena razgradnja hijalurona u organizmu.

Kako ću izgledati nakon tretmana?

Nakon tretmana postoji indicija za blago crvenilo i otok koji nestaje nakon 24h. Može se nastaviti dalje sa dnevnim aktivnostima, bez ikakve bojazni da će se to proširiti ili se nešto slično desiti. Izgledaćete osveženo, lepše i zadovoljnije.

Šta se savetuje nakon intervencije?

Savetujemo ne konzumirati alkohol 24h sata nakon intervencije, kao i izbegavanje saune, solarijuma i prirodnog sunca, isti vremenski period.Bazen takođe izbegavati jedan dan, kao i trenige.

Za upotrebu hijaluronskih filera nema starosne granice, nabolje je uraditi ih preventivno, nakon pojave prvih bora, i drugih znakova starenja kože.