Prvi Adults only hotel u Srbiji.

O nama

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* - hotel "Premier Aqua" je idealno mesto za Vas.

Hiperbarična komora

Primenom hiperbarične oksigenacije povećavamo dopremu kiseonika u ćelije, pospešujemo stvaranje novih kapilara tamo gde su stare bolesne ili začepljene, povećavamo stvaranje i iskorištavanje energije, poboljšavamo imunološki odgovor organizma na napad mikroorganizama, pospešujemo ubrzano zarastanje rana, ometamo stvaranje toksina i poboljšavamo detoksikaciju organizma, pojačavamo odbranu od slobodnih radikala, smanjujemo oticanje na ekstremitetima, organima i mozgu, bitno smanjujemo mišićne spazme različitog porekla... Korist od primene HBO-a kao pomoćne metode u modernoj medicini danas je dokazana. U kombinaciji s drugim prihvaćenim metodama lečenja, hiperbarični kiseonik je moćan lek kojim se učinkovito leče ili ublažavaju sve bolesti u kojima su nedostatak kiseonika i loše stanje cirkulacije uzrok ili posledica zdravstvenih teškoća, kao i sve upale, infekcije i brojna druga stanja.

Hiperbarična oksigenacija - 7.000,00 rsd

ZAŠTO HBOT?

* HBOT difuzno povećava količinu kiseonika u ćelijama na račun fizikalno otopljenog kiseonika u plazmi čime se koriguje hipoksija i smanjuje upalna reakcija tkiva.

* HBOT ima snažan antiedematozni učinak (smanjenje otoka) izazivajući vazokonstrikciju i brži oporavak intraendotelnih kompleksa krvnih sudova.

* HBOT podiže nivo antioksidacijske odbrane organizma, čime usporava procese starenja ćelije i organizma u celini.

* HBOT pojačava delovanje antibiotika,povećava fagocitnu sposobnost leukocita i ima bakteriocidno i bakteriostatsko delovanje na određene vrste bakterije.

* HBOT povećava osetljivost malignih ćelija na jonizirajuće zračenje i smanjuje «nus» efekte zračenja.

* HBOT ubrzava regeneraciju nervnog tkiva, poboljšava nervnu provodljivost i smanjuje spazam,poboljšava mentalne funkcije.

* HBOT poboljšava psihofizičku kondiciju i deluje antistresno, te se stoga koristi i kod sportista za brži oporavak nakon povreda i brže sticanje psihofizičke kondicije.