Prvi Adults only hotel u Srbiji.

O nama

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* - hotel "Premier Aqua" je idealno mesto za Vas.

Katarsys - Wellness and spa

Još od pamtiveka se kupanje u lekovitoj termalnoj vodi koristi za jačanje organizma i imuniteta uopšte, a danas se to vezuje za dodatna uživanja u terapeutskim i relaksirajućim masažama koje su svima dostupne. Nekada je to bio statusni simbol vladara i kraljica, a danas je svako u mogućnosti da bude “vladar svog blagostanja”, te da kvalitetno spoji ove dve prednosti i doprinese svom dobrom zdravlju.

KATARSYS centar našeg hotela nudi veliki izbor luksuznih tretmana i sadržaja namenjenih vašem duhovnom opuštanju i regeneraciji vašeg organizma, umirujući ambijent naših sauna i relax zone učiniće Vaše uživanje potpunim.

Wellness & Spa centar: Radno vreme bazena 08:00-21:00h, Saune 09:00-20:00h.

Day Spa za spoljne goste: Radno vreme 11:00-21:00h.

Sadržaj

Slana soba

Boravak u slanoj sobi, Haloterapija. Haloterapija je metoda koja se zasniva na doziranom boravku u atraktivno dizajniranoj slanoj sobi koja je izgrađena od prirodne kamene soli i daje izuzetne rezultate u jačanju imuniteta i u tretmanima mnogih hroničnih i alergijskih poremećaja. Boravak u slanoj sobi je blagotvorno za ceo organizam zbog svojih zdravstvenih i relaksacionih vrednosti. Za pun efekat terapije potrebno je 10 do 15 tretmana što se posebno odnosi na osobe sa postojećim zdravstvenim problemom. Boravak od 40 minuta u slanoj sobi zamenjuje čak 3 dana provedena na morskoj obali.

Relax zona

Idealno mesto za odmor i relaksaciju, gde možete da se opustite nakon boravka u saunama ili da se pripremite za neki od tretmana u wellness ili beauty studiu.

Vichy tuševi

Različitim funkcijama, svetlosnim efektima i aromama, ovi veseli tuševi očaraće Vas i pružiti Vam jedinstven doživljaj i nezaboravno iskustvo. Fog shower, Tropical Rain, Cold Mist, Caribbean Storm, Spring Rain

Parno kupatilo

Tretman u zatvorenoj prostoriji ispunjen vlažnošću vazduha 100% i temperature oko 43°C. Parno kupatilo pozitivno deluje na respiratorni sistem, izbacivanje toksina, revitalizaciju organizma i podizanje imuniteta.

Infra red sauna

Sauna koja telo zagreva pomoću infra crvenih zraka, deluje na opuštanje mišićno-vezivnog sistema i opuštanje organizma u celosti, te podizanje imuniteta.

Ruska banja

Temperatura ruske banje je od 60 do 80 stepeni, vlažnost je između 30 do 50 procenata. Karakteristike su da čisti kožu i disajne puteve, opušta mišiće.

Finska sauna

Namenjena ljubiteljima tradicionalnog oblika sauniranja na visokim temperaturama. Ova vrsta saune ima pozitivno delovanje na detoksikaciju i revitalizaciju organizma, kao i na opuštanje duha i tela u potpunosti.