Hotel Premier Aqua
Sobe & Apartmani
Hotel Premier Aqua, Sobe i Apartmani
Superior soba

Superior soba površine 30m² je moderno opremljena sa dva kreveta, dimenzija 100 x 200 koji se po potrebi mogu spojiti i poprimiti izgled francuskog ležaja kao i pomoćnim ležajem dimeznija 175x78. Ovaj tip sobe poseduje terasu sa garniturom za sedenje i kupatilo opremljeno sa tuševima. Superior soba nudi udobnost doma, koji će Vam omogućiti da se osvežite i dodatno opustite.

Hotel Premier Aqua, Sobe i Apartmani
Deluxe soba

Komforna Deluks soba, površine 30m² raspolaže sa dva udobna kreveta, dimenzija 100x200 koji se po potrebi mogu spojiti i poprimiti izgled francuskog ležaja. Takođe, ova soba poseduje i dodatni pomoćni ležaj dimenzija 175x78, kupatilo sa tuš kabinom i terasu sa garniturom za sedenje, odakle se pruža predivan pogled na spoljašnji bazen. Deluks soba predstavlja ušuškano utočište prijatnog ambijenta sa pažljivo odabranim detaljima namenjenim nezaboravnom fruškogorskom užitku.

Hotel Premier Aqua, Sobe i Apartmani
Executive soba

Executive soba površine 40m² opremljena je po visokim standardima sa francuskim ležajem dimenzija 200x200, udobnom foteljom na razvlačenje dimenzije 175x78 koja može odlično poslužiti kao dodatni krevet i kupatilom sa tuševima. Soba je opremljena sa ugaonom terasom sa garniturom za sedenje sa koje se pruža pogled na očuvanu prirodu Fruške gore te predstavlja idealan komfor - bilo da putujete sami ili u dvoje.

Hotel Premier Aqua, Sobe i Apartmani
Superior apartman

Na površini od 50m2 je znalački ukomponovan prepoznatljiv stil koji pripada onima koji od prostora u kome borave traže potpuno savršenstvo i uživanje. Superior apartman se sastoji od dnevne, spavaće sobe, kupatila i dve terase. Dnevni boravak je opremljen sofom, italijanskog kvaliteta, koja može da se razvuče, dimenzija 160x190, te kao takva može poslužiti kao dodatni krevet. U spavaćoj sobi se nalazi udoban francuski krevet dimenzija 180x200 koji uz prvoklasnu posteljinu predstavlja garanciju očekivanog užitka. Zasigurno da prostrano kupatilo opremljeno hidromasažnom kadom za dve osobe sa prirodnom termalnom vodom omogućava gostima potpun užitak pri boravku. Do Superior apartmana možete doći posebnim liftom direktno iz garaže.

Hotel Premier Aqua, Sobe i Apartmani
Spa apartman

Neodoljiv u svakom detalju i prelepo dizajniran, Spa Apartman je površine 70m² i čine ga dnevna, spavaća soba, hodnik, dva kupatila i terasa sa udobnom garniturom za sedenje. U dnevnom boravku se nalazi sofa dimenzije 160x190, dok je spavaća soba opremljena luksuznim francuskim krevetom dimenzija 180x200. Kao što i sam naziv kaže, u Spa apartmanu imaćete priliku da doživite pravo spa iskustvo, s obzirom da je kupatilo ovog apartmana opremljeno hidromasažnom kadom sa prirodnom termalnom vodom, infra-red saunom I LCD TV-om.

Hotel Premier Aqua, Sobe i Apartmani
Delux Spa apartman

Jedinstveno dekorisan Delux Spa apartman, kreiran je po meri savremene poslovne žene, muškarca ili parova koji će imati priliku da se opuste u izuzetno komfornom apartmanu površine 75m² kojeg čini velika dnevna, spavaća soba, prostrana dva kupatila i dve terase sa garniturom za sedenje. Dnevni boravak je opremljen sofom dimenzije 160x190, dok u spavaćoj sobi gosti imaju priliku da se naspavaju u udobnom francuskom krevetu dimenzija 180x200. Kada se završi radno vreme Wellness & Spa centra, za goste ovog apartmana to ne znači kraj uživanja. Moderno kupatilo je opremljeno hidromasažnom kadom sa prirodnom termalnom vodom za dve osobe, LCD TV-om i infra-red saunom.

Hotel Premier Aqua, Sobe i Apartmani
Royal apartman

Royal apartman predstavlja sinergiju vrhunske udobnosti i neponovljivog dizajna. Unikatni nameštaj ručne izrade od plemenitog drveta će Vam stvoriti osećaj da se nalazite u prostoru namenjenom samo privilegovanima. Na 55m2 prostora, brižljivo biranih detalja enterijera, smešteni su dnevni boravak, spavaća soba, radni prostor, hodnik, kupatilo i dve terase sa garniturom za odmaranje. U spavaćoj sobi se nalazi udoban francuski krevet dimenzija 180x200 koji će Vam pružiti udobnost kakvu zaslužujete. Moderno kupatilo je opremljeno hidromasažnom kadom sa prirodnom termalnom vodom, infra-red saunom i LCD TV-om Pristup apartmanu je moguć direktnim liftom iz garaže i namenjen gostima koji žele da se osete kraljevski i uživaju u svojoj bajci.

Hotel Premier Aqua, Sobe i Apartmani
Predsednički apartman

Počastite sebe najvećim apartmanom. Opremljen nameštajem najkvalitetnije izrade, Predsednički apartman je površine 91 m² i čine ga spavaća sobu sa francuskim ležajem dimenzije 180x200, dnevna soba sa trpezarijom, radnim prostorom i garniturom za sednje. Predsednički apartman sadrži i dva kupatila opremljena sa jedinstvenom hidromasažnom kadom i infra-red saunom, kao i dve terase sa garniturom za opuštanje. Boravkom u Premier Apartmanu zakoračićete u svet podređen lepoti i kvalitetu, svet u kojem možete da se opustite i uživate svim čulima.

Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta.

Rezervacije

+381 22 21 55 333

Rezervišite boravak